Akce

Prázdninová provozní doba

pixmac000012068015-jpg_28-05-2013_10-12-12.jpg
Omezení provozní doby
1.7. - 30.8. provozní doba kavárny 7.00 - 15.00 hodin

Proč jsme zrušili výstavu pokrmů?

zruseni_vzorku_pokrmu-jpg_28-03-2019_11-42-57.jpg
V restauraci eat by sodexo bez vzorových porcí
Naším cílem je snížit plýtvání potravinami, a proto Vám děkujeme, že nám pomáháte snížit potravinový odpad a šetříte životní prostředí.

From the exotic

from_the_exotic-jpg_15-03-2019_10-39-17.jpg
Food station
From the exotic - moderní pokrmy z celého světa. Užijte si live cooking show – wok, gril, těstoviny

From the heart

from_the_heart-jpg_15-03-2019_10-27-09.jpg
Food station
From the heart -  zdravé a lehké pokrmy s vyváženou chutí. Ochutnejte čerstvé ryby s grilovanou zeleninou.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Pondělí 19. 08. 2019

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Cena porceAlergeny
a další info
Polévka 250g Kuřecí se zeleninou a rýží
20 Kč

Grill 150g Losos na másle, vařené brambory
169 Kč

Food Market 100g Kuřecí na houbách
32 Kč

Food Market 100g Bylinková rýže, americké brambory, grilovaná zelenina
28 Kč

Extra menu 350g Čočka na kyselo, okurka
65 Kč

From our favourites 130g Smažené rybí filé, bramborová kaše
108 Kč

From our favourites 2 130g Hovězí pečeně se svíčkovou omáčkou, houskový knedlík, brusinkový terč, citrón
126 Kč

From the bowl 350g Čočka na kyselo, uzenina / vařené vejce 2ks, sterilovaná okurka
85 Kč

From the heart Kuřecí filet na špenátu s mozzarellou, basmati rýže
114 Kč

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Objednávka občerstvení

chlebicky-cajthaml-mix-jpg_27-11-2015_14-46-31-jpg_07-12-2018_11-12-34.jpg
Vážení zákazníci, využijte  možnosti objednávky občerstvení do zasedacích místností.

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Rudolf Krejčí

T: 222533919
E: provoz.siemens.praha.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

PO - ČT7:00 – 17:00
7:00 – 15:00

Naše recepty a zajímavosti

Filet z čerstvého lososa s batátovým hummusem, rajčatovou salsou a rukolou

losos-bataty-jpg_19-08-2019_15-27-22.jpg

4 porce

Suroviny:
losos filet čerstvý 1 kg
olivový olej 4 lžíce
sůl špetka
cizrna sterilovaná 0,5 kg
česnek 2 stroužky
římský kmín špetka
citronová šťáva 1 lžíce
batáty 1 kg
rajčata 0,5 kg
vinný ocet červený 1 lžíce
červená cibule 0,5 ks
jarní cibulka 1 ks
pepř mletý špetka
med 1 lžička

Příprava: Lososa osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a opečeme kůží dolů na rozpálené pánvi. Když je kůže křupavá, lososa otočíme a pečeme dorůžova. Batáty řádně umyjeme, oloupeme a upečeme v konvektomatu při 200°C doměkka. Z cizrny připravíme hummus, který rozmixujeme s upečenými batáty. Rajčata nakrájíme na drobno, smícháme s octem, olivovým olejem, červenou cibulkou, jarní cibulkou a ochutíme solí, pepřem a medem. Servírujeme s hrstí řádně omyté rukoly