Akce

Proč jsme zrušili výstavu pokrmů?

zruseni_vzorku_pokrmu-jpg_28-03-2019_11-42-57.jpg
V restauraci eat by sodexo bez vzorových porcí
Naším cílem je snížit plýtvání potravinami, a proto Vám děkujeme, že nám pomáháte snížit potravinový odpad a šetříte životní prostředí.

From the exotic

from_the_exotic-jpg_15-03-2019_10-39-17.jpg
Food station
From the exotic - moderní pokrmy z celého světa. Užijte si live cooking show – wok, gril, těstoviny

From the heart

from_the_heart-jpg_15-03-2019_10-27-09.jpg
Food station
From the heart -  zdravé a lehké pokrmy s vyváženou chutí. Ochutnejte čerstvé ryby s grilovanou zeleninou.

From the bowl

from_the_bowl-jpg_15-03-2019_10-23-20.jpg
Food station
From the bowl  - Vydatné zeleninové polévky jako je marocká harira, ragú z oblíbených luštěnin a klasické těstoviny.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Čtvrtek 12. 12. 2019

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

 
Cena porceAlergeny
a další info
Polévka 250g Francouzská zeleninová s mušličkami
20 Kč

Polévka 250g Frankfurtská
25 Kč

Akční menu Kuřecí prsa Labanon, pečené brambory + Francouzská zeleninová s mušličkami
119 Kč

Grill 150g Steak mix, variace omáček, příloh
140 Kč

Food Market 100g Vepřové na černém pivu
32 Kč

Food Market 100g Americké brambory, dušená rýže, grilovaná zelenina
32 Kč

From our favourites 130g Šunkofleky, okurka
113 Kč

From our favourites 2 130g Kuřecí prsa Labanon, pečené brambory
126 Kč

From the bowl 350g Smažený celer, pečené brambory, tatarská omáčka
89 Kč

From the heart Kuřecí tažin s máslovou dýní a kuskusem
119 Kč

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Objednávka občerstvení

chlebicky-cajthaml-mix-jpg_27-11-2015_14-46-31-jpg_07-12-2018_11-12-34.jpg
Vážení zákazníci, využijte  možnosti objednávky občerstvení do zasedacích místností.

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Rudolf Krejčí

T: 222533919
E: provoz.siemens.praha.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

PO - ČT7:00 – 17:00
7:00 – 15:00
23.12. - 27.12. zavřeno0:00 – 0:00
30. - 31. 12. 7:00 – 15:00

Naše recepty a zajímavosti

Uzený hovězí jazyk s karotkovo-bramborovou kaší, strouhaný křen s jablky

bs321_dil-nejoblibenejsi-jidlo-kanclere-kohla-58286e3bdccd2_400x267-jpg_22-10-2019_14-56-10.jpg

Zimní chutě

4 porce

Suroviny:
Uzený hovězí jazyk 800g
Brambory 900g
Mrkev 300g
Máslo 4 lžíce
Smetana 100ml
Jablka 200g
Křen 100g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužky
Bobkový list
Nové koření
Sůl
Pepř  

Příprava:
Hovězí jazyk důkladně omyjeme, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme cibuli, česnek, nové koření, pepř a bobkový list. Jazyk vaříme na mírném ohni doměkka. Když je maso měkké, zchladíme ho pod studenou tekoucí vodou, sloupneme z kůže a nakrájíme na plátky. Brambory uvaříme doměkka, přidáme uvařenou a rozmixovanou mrkev, máslo, šlehačku, sůl a vyšleháme dohladka. Jablka a křen očistíme a nastrouháme najemno. Smícháme se solí.