Akce

Proč jsme zrušili výstavu pokrmů?

zruseni_vzorku_pokrmu-jpg_28-03-2019_11-42-57.jpg
V restauraci eat by sodexo bez vzorových porcí
Naším cílem je snížit plýtvání potravinami, a proto Vám děkujeme, že nám pomáháte snížit potravinový odpad a šetříte životní prostředí.

From the exotic

from_the_exotic-jpg_15-03-2019_10-39-17.jpg
Food station
From the exotic - moderní pokrmy z celého světa. Užijte si live cooking show – wok, gril, těstoviny

From the heart

from_the_heart-jpg_15-03-2019_10-27-09.jpg
Food station
From the heart -  zdravé a lehké pokrmy s vyváženou chutí. Ochutnejte čerstvé ryby s grilovanou zeleninou.

From the bowl

from_the_bowl-jpg_15-03-2019_10-23-20.jpg
Food station
From the bowl  - Vydatné zeleninové polévky jako je marocká harira, ragú z oblíbených luštěnin a klasické těstoviny.


Jídelní lístek

Dnešní nabídka jídelního lístku: Sobota 21. 09. 2019

Jídelní lístek na celý týden zde
Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Dnešní nabídka jídelního lístku není dostupná.

Legenda:
 
  • Alergenní a nesnášenlivé látky dle nařízení EU č. 1169 / 2011
 

Novinky

Objednávka občerstvení

chlebicky-cajthaml-mix-jpg_27-11-2015_14-46-31-jpg_07-12-2018_11-12-34.jpg
Vážení zákazníci, využijte  možnosti objednávky občerstvení do zasedacích místností.

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Rudolf Krejčí

T: 222533919
E: provoz.siemens.praha.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

PO - ČT7:00 – 17:00
7:00 – 15:00

Naše recepty a zajímavosti

Chimichanga s mletým hovězím masem a zeleninovým salátem

chimi-jpg_07-08-2019_13-14-52.jpg

4 porce

Suroviny:
Tortilla 12‘‘                           4 ks
Hovězí mleté maso        600g
Rýže                                       200g
Černé fazole                        80g
Zakysaná smetana            1
Kelímek Kukuřice              1 ks
Salsa verde                       4 lžíce
Ledový salát                     0,5 ks
Rajčata                                    4 ks
Olivy černé                           hrst
Salsa mexicana               4 lžíce  
Olej
Sůl
Papričky jalapeno

Postup: Fazole namočte na 12 hodin do studené vody a poté uvařte doměkka. Osolte.

Kukuřici uvaříme a odkrájíme zrníčka. Rýži uvařte.

Hovězí maso orestujte na troše oleje, přidejte salsu verde a sůl a duste doměkka.

Maso smíchejte s rýží, fazolemi a kukuřicí a dochuťte solí.

Tortillu zabalte – nejprve přehněte dovnitř asi 3 cm z levé a pravé strany tortilly a poté srolujte směrem od sebe a opečte v pánvi s olejem do křupava ze všech stran.

Z ledového salátu, rajčat, oliv, salsy a jalapeno papriček připravíme salát, ochutíme solí.

Chimichangu podávejte se salsou verde, zakysanou smetanou a míchaným salátem.