Služby
Objednávka občerstvení

Manažer restaurace
Rudolf Krejčí
T: 222533919
E:
provoz.siemens.praha.fms.cz@sodexo.com
Provozní doba
PO - ČT | 7:00 – 17:00 |
PÁ | 7:00 – 15:00 |
23.12. - 27.12. zavřeno | 0:00 – 0:00 |
30. - 31. 12. | 7:00 – 15:00 |
Naše recepty a zajímavosti
Uzený hovězí jazyk s karotkovo-bramborovou kaší, strouhaný křen s jablky

Zimní chutě
4 porce
Suroviny:
Uzený hovězí jazyk 800g
Brambory 900g
Mrkev 300g
Máslo 4 lžíce
Smetana 100ml
Jablka 200g
Křen 100g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužky
Bobkový list
Nové koření
Sůl
Pepř
Příprava:
Hovězí jazyk důkladně omyjeme, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme cibuli, česnek, nové koření, pepř a bobkový list. Jazyk vaříme na mírném ohni doměkka. Když je maso měkké, zchladíme ho pod studenou tekoucí vodou, sloupneme z kůže a nakrájíme na plátky. Brambory uvaříme doměkka, přidáme uvařenou a rozmixovanou mrkev, máslo, šlehačku, sůl a vyšleháme dohladka. Jablka a křen očistíme a nastrouháme najemno. Smícháme se solí.