Jídelní listek na celý týden


Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Jídelní lístek na celý týden ve formátu PDF


Novinky

Objednávka občerstvení

chlebicky-cajthaml-mix-jpg_27-11-2015_14-46-31-jpg_07-12-2018_11-12-34.jpg
Vážení zákazníci, využijte  možnosti objednávky občerstvení do zasedacích místností.

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Rudolf Krejčí

T: 222533919
E: provoz.siemens.praha.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

PO - ČT7:00 – 17:00
7:00 – 15:00
23.12. - 27.12. zavřeno0:00 – 0:00
30. - 31. 12. 7:00 – 15:00

Naše recepty a zajímavosti

Uzený hovězí jazyk s karotkovo-bramborovou kaší, strouhaný křen s jablky

bs321_dil-nejoblibenejsi-jidlo-kanclere-kohla-58286e3bdccd2_400x267-jpg_22-10-2019_14-56-10.jpg

Zimní chutě

4 porce

Suroviny:
Uzený hovězí jazyk 800g
Brambory 900g
Mrkev 300g
Máslo 4 lžíce
Smetana 100ml
Jablka 200g
Křen 100g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužky
Bobkový list
Nové koření
Sůl
Pepř  

Příprava:
Hovězí jazyk důkladně omyjeme, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme cibuli, česnek, nové koření, pepř a bobkový list. Jazyk vaříme na mírném ohni doměkka. Když je maso měkké, zchladíme ho pod studenou tekoucí vodou, sloupneme z kůže a nakrájíme na plátky. Brambory uvaříme doměkka, přidáme uvařenou a rozmixovanou mrkev, máslo, šlehačku, sůl a vyšleháme dohladka. Jablka a křen očistíme a nastrouháme najemno. Smícháme se solí.