Jídelní listek na celý týden


Sdělte nám, prosím, z jakého důvodu vám váš zkonzumovaný pokrm nechutnal.
Děkujeme!

Pokud chcete, můžete ke svému hodnocení přidat i komentář.
Děkujeme!

Jídelní lístek na celý týden ve formátu PDF


Novinky

Objednávka občerstvení

chlebicky-cajthaml-mix-jpg_27-11-2015_14-46-31-jpg_07-12-2018_11-12-34.jpg
Vážení zákazníci, využijte  možnosti objednávky občerstvení do zasedacích místností.

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Rudolf Krejčí

T: 222533919
E: provoz.siemens.praha.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

PO - ČT7:00 – 17:00
7:00 – 15:00

Naše recepty a zajímavosti

Quesadilla s kuřecím masem a zeleninovým salátem

rijen-jpg_07-08-2019_13-23-14.jpg

4 porce

Suroviny:
Kuřecí prsa                      600g
Tortilla 12‘‘                         4 ks
Gouda strouhaná          100g
Cheddar strouhaný      100g
Červená cibule                   60g
Krém z černých fazolí  120g
Koření chorizo                  půl lžičky
Ledový salát                     0,5 ks
Rajčata                                     4 ks
Olivy černé                          hrst
Salsa mexicana                 4 lžíce  
Olej
Sůl
Papričky jalapeno

Postup: Maso ochuťte kořením a orestujte na trošce oleje společně s na klínky nakrájenou cibulí.

Tortillu potřete fazolovým krémem a polovinu posypte nastrouhanými a smíchanými sýry.

Přidejte maso a tortillu přeložte.

Připravené tortilly opečte z obou stran na pánvi, aby se sýr roztekl.

Z ledového salátu, rajčat, oliv, salsy a jalapeno papriček připravte salát, ochuťte solí.

Hotovou Quesadillu překrojte na tři trojúhelníky a podávejte se salátem.

Dobrou chuť.