Fotogalerie

Kavárna Aspretto

Nabídka z naší kavárny

Zobrazit celou galerii

Objednávka do zasedacích místností

Využijte nové možnosti objednávky občerstvení do zasedacích místností.

Zobrazit celou galerii

Kavárna

Denně od 7.00 můžete využít služeb kavárny, kde náš tým zajišťuje teplou a studenou snídani, vlastní plněné bagety, bagetky, croissanty, sendviče, saláty, ovocné poháry, domácí buchty, koláče a zákusky od naší cukrářky nebo od dodavatele Lahůdky Cajthaml. ..

Zobrazit celou galerii


Strana 1 / 1

Novinky

Objednávka občerstvení

chlebicky-cajthaml-mix-jpg_27-11-2015_14-46-31-jpg_07-12-2018_11-12-34.jpg
Vážení zákazníci, využijte  možnosti objednávky občerstvení do zasedacích místností.

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Rudolf Krejčí

T: 222533919
E: provoz.siemens.praha.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

PO - ČT7:00 – 17:00
7:00 – 15:00

Naše recepty a zajímavosti

Filet z čerstvého lososa s batátovým hummusem, rajčatovou salsou a rukolou

losos-bataty-jpg_19-08-2019_15-27-22.jpg

4 porce

Suroviny:
losos filet čerstvý 1 kg
olivový olej 4 lžíce
sůl špetka
cizrna sterilovaná 0,5 kg
česnek 2 stroužky
římský kmín špetka
citronová šťáva 1 lžíce
batáty 1 kg
rajčata 0,5 kg
vinný ocet červený 1 lžíce
červená cibule 0,5 ks
jarní cibulka 1 ks
pepř mletý špetka
med 1 lžička

Příprava: Lososa osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a opečeme kůží dolů na rozpálené pánvi. Když je kůže křupavá, lososa otočíme a pečeme dorůžova. Batáty řádně umyjeme, oloupeme a upečeme v konvektomatu při 200°C doměkka. Z cizrny připravíme hummus, který rozmixujeme s upečenými batáty. Rajčata nakrájíme na drobno, smícháme s octem, olivovým olejem, červenou cibulkou, jarní cibulkou a ochutíme solí, pepřem a medem. Servírujeme s hrstí řádně omyté rukoly