Proč jsme zrušili výstavu pokrmů?

V restauraci eat by sodexo bez vzorových porcí

zruseni_vzorku_pokrmu-jpg_28-03-2019_11-42-57.jpg Víte, že Sodexo se celosvětově zavázalo ke snížení potravinového odpadu a stalo se jedním z leaderů? Víte, že v Sodexo máme The Better Tomorrow program, součástí, kterého je metoda Waste Watch, redukce odpadu na provozech, kde monitorujeme, kolik potravin se denně zbytečně vyhodí? Naším cílem je snížit plýtvání potravinami. Proto jsme se na všech našich restauracích uchýlili ke zrušení vystavovaných pokrmů. Děkujeme Vám, že nám pomáháte snížit potravinový odpad a šetříte životní prostředí.

Přílohy k akci

Novinky

Objednávka občerstvení

chlebicky-cajthaml-mix-jpg_27-11-2015_14-46-31-jpg_07-12-2018_11-12-34.jpg
Vážení zákazníci, využijte  možnosti objednávky občerstvení do zasedacích místností.

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Rudolf Krejčí

T: 222533919
E: provoz.siemens.praha.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

PO - ČT7:00 – 17:00
7:00 – 15:00

Naše recepty a zajímavosti

Polévka z pečených kaštanů

kastany-jpg_22-10-2019_11-41-39.jpg

Zimní chutě

4 porce

Surovniny:
Jedlé kaštany loupané 300g
Máslo 3 lžíce
Šlehačka 200ml
Cukr krystal 2 lžíce
Cibule 1 ks
Celer 100g
Skořice
Hřebíček  

Postup:
Kaštany uvařte ve vroucí vodě cca 1 hodinu a nechte odležet. Na másle orestujte dozlatova cibuli a celer nakrájené na malé kostičky. Přidejte kaštany i s vodou, ve které se vařily, hřebíček a skořici a vařte dalších 40 minut. Poté polévku důkladně rozmixujte. Dochuťte solí a cukrem a zjemněte smetanou.