Akce

Proč jsme zrušili výstavu pokrmů?

zruseni_vzorku_pokrmu-jpg_28-03-2019_11-42-57.jpg
V restauraci eat by sodexo bez vzorových porcí
Naším cílem je snížit plýtvání potravinami, a proto Vám děkujeme, že nám pomáháte snížit potravinový odpad a šetříte životní prostředí.

From the exotic

from_the_exotic-jpg_15-03-2019_10-39-17.jpg
Food station
From the exotic - moderní pokrmy z celého světa. Užijte si live cooking show – wok, gril, těstoviny

From the heart

from_the_heart-jpg_15-03-2019_10-27-09.jpg
Food station
From the heart -  zdravé a lehké pokrmy s vyváženou chutí. Ochutnejte čerstvé ryby s grilovanou zeleninou.

From the bowl

from_the_bowl-jpg_15-03-2019_10-23-20.jpg
Food station
From the bowl  - Vydatné zeleninové polévky jako je marocká harira, ragú z oblíbených luštěnin a klasické těstoviny.

From our favourites I, II

from_our_favorites-jpg_15-03-2019_10-16-58.jpg
Food station
From our favourites I a II – oblíbené tradiční i moderní pokrmy, které máme rádi.  :) Pochutnáte si na Svíčkové na smetaně, Domácích slaninových knedlících se zelím, i Smaženém sýru.

Ideální spojení

cocacola1-jpg_25-11-2019_10-27-14.jpg
Coca - Cola 330 ml ke každému hlavnímu menu

Ke každému hlavnímu menu si nyní můžete přikoupit za zvýhodněnou cenu nápoj Coca - Cola 330ml. Jen za 14 Kč!

Strana 1 / 1

Novinky

Objednávka občerstvení

chlebicky-cajthaml-mix-jpg_27-11-2015_14-46-31-jpg_07-12-2018_11-12-34.jpg
Vážení zákazníci, využijte  možnosti objednávky občerstvení do zasedacích místností.

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Rudolf Krejčí

T: 222533919
E: provoz.siemens.praha.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

PO - ČT7:00 – 17:00
7:00 – 15:00
23.12. - 27.12. zavřeno0:00 – 0:00
30. - 31. 12. 7:00 – 15:00

Naše recepty a zajímavosti

Uzený hovězí jazyk s karotkovo-bramborovou kaší, strouhaný křen s jablky

bs321_dil-nejoblibenejsi-jidlo-kanclere-kohla-58286e3bdccd2_400x267-jpg_22-10-2019_14-56-10.jpg

Zimní chutě

4 porce

Suroviny:
Uzený hovězí jazyk 800g
Brambory 900g
Mrkev 300g
Máslo 4 lžíce
Smetana 100ml
Jablka 200g
Křen 100g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužky
Bobkový list
Nové koření
Sůl
Pepř  

Příprava:
Hovězí jazyk důkladně omyjeme, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme cibuli, česnek, nové koření, pepř a bobkový list. Jazyk vaříme na mírném ohni doměkka. Když je maso měkké, zchladíme ho pod studenou tekoucí vodou, sloupneme z kůže a nakrájíme na plátky. Brambory uvaříme doměkka, přidáme uvařenou a rozmixovanou mrkev, máslo, šlehačku, sůl a vyšleháme dohladka. Jablka a křen očistíme a nastrouháme najemno. Smícháme se solí.