Akce

Prázdninová provozní doba

pixmac000012068015-jpg_28-05-2013_10-12-12.jpg
Omezení provozní doby
1.7. - 30.8. provozní doba kavárny 7.00 - 15.00 hodin

Proč jsme zrušili výstavu pokrmů?

zruseni_vzorku_pokrmu-jpg_28-03-2019_11-42-57.jpg
V restauraci eat by sodexo bez vzorových porcí
Naším cílem je snížit plýtvání potravinami, a proto Vám děkujeme, že nám pomáháte snížit potravinový odpad a šetříte životní prostředí.

From the exotic

from_the_exotic-jpg_15-03-2019_10-39-17.jpg
Food station
From the exotic - moderní pokrmy z celého světa. Užijte si live cooking show – wok, gril, těstoviny

From the heart

from_the_heart-jpg_15-03-2019_10-27-09.jpg
Food station
From the heart -  zdravé a lehké pokrmy s vyváženou chutí. Ochutnejte čerstvé ryby s grilovanou zeleninou.

From the bowl

from_the_bowl-jpg_15-03-2019_10-23-20.jpg
Food station
From the bowl  - Vydatné zeleninové polévky jako je marocká harira, ragú z oblíbených luštěnin a klasické těstoviny.

From our favourites I, II

from_our_favorites-jpg_15-03-2019_10-16-58.jpg
Food station
From our favourites I a II – oblíbené tradiční i moderní pokrmy, které máme rádi.  :) Pochutnáte si na Svíčkové na smetaně, Domácích slaninových knedlících se zelím, i Smaženém sýru.
Strana 1 / 2Další >

Novinky

Objednávka občerstvení

chlebicky-cajthaml-mix-jpg_27-11-2015_14-46-31-jpg_07-12-2018_11-12-34.jpg
Vážení zákazníci, využijte  možnosti objednávky občerstvení do zasedacích místností.

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Rudolf Krejčí

T: 222533919
E: provoz.siemens.praha.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

PO - ČT7:00 – 17:00
7:00 – 15:00

Naše recepty a zajímavosti

Filet z čerstvého lososa s batátovým hummusem, rajčatovou salsou a rukolou

losos-bataty-jpg_19-08-2019_15-27-22.jpg

4 porce

Suroviny:
losos filet čerstvý 1 kg
olivový olej 4 lžíce
sůl špetka
cizrna sterilovaná 0,5 kg
česnek 2 stroužky
římský kmín špetka
citronová šťáva 1 lžíce
batáty 1 kg
rajčata 0,5 kg
vinný ocet červený 1 lžíce
červená cibule 0,5 ks
jarní cibulka 1 ks
pepř mletý špetka
med 1 lžička

Příprava: Lososa osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a opečeme kůží dolů na rozpálené pánvi. Když je kůže křupavá, lososa otočíme a pečeme dorůžova. Batáty řádně umyjeme, oloupeme a upečeme v konvektomatu při 200°C doměkka. Z cizrny připravíme hummus, který rozmixujeme s upečenými batáty. Rajčata nakrájíme na drobno, smícháme s octem, olivovým olejem, červenou cibulkou, jarní cibulkou a ochutíme solí, pepřem a medem. Servírujeme s hrstí řádně omyté rukoly